Om Joice

Hej

Jeg hedder Kristina Bjerregaard og er stifter og ejer af Joice.dk.

Har mere eller mindre hæklet hele mit liv. Har hæklet stort og småt, let og svært og stort set alle former, farver og mønstre man kan forestille sig. 

Villa, vovse og leverpostej...

Bor i Vejle med min mand, vores to små piger og vores hund (en boxer).

I min (relativt) travle hverdag er hækling bare en super hyggelig måde at slappe af på når ungerne er puttet. Det giver mig energi og glæde at lave noget kreativt. Det spiller også ind at man faktisk bruger tiden på at lave noget som kan bruges lang tid fremover.

Det var på sofaen, gravid med min ældste pige, med hæklenålen i hånden at jeg fik de første tanker omkring at ville starte noget selv.

Tankerne bag Joice...

For noget tid siden opdagede jeg at man kunne hækle tasker - og ikke bare halv-slatne hobbytasker - nej, flotte og nydelige tasker som konkurrerer på lige fod med “dyre” købte tasker når der skal vælges tasker til hverdag og fest.
Fandt dog hurtigt ud af at det ikke var helt ligetil at komme igang. For det første var det ganske enkelt ikke muligt at finde stofgarn af høj kvalitet i Danmark. For det andet fandtes der ikke opskrifter til hvordan man hæklede tasker.
Mine første forsøg blev enten ikke gode eller jeg gav op på halvvejen. En ting var selvfølgelig de nye færdigheder jeg skulle lære men det viste sig også at stofgarnets egenskaber betød mere end først antaget.

Hvor svært kan det være?...

Der har været lidt af en læringskurve involveret i min rejse indenfor hæklede tasker.
Inden jeg for alvor gik i gang med Joice.dk, tænkte jeg ikke at det ville være specielt svært at lave en hjemmeside, finde lidt leverandører og at lave nogle guides. Jeg skulle dog hurtigt blive klogere...
Mit første forsøg på en opskrift endte i et fuldstændig ubrugeligt word-dokument på 80 sider som blev arkiveret direkte i papirkurven. Hoppede herfra ud i at lave videoguides hvilket jeg synes er et langt bedre format til hækleguides. Vil gætte på at det tager omkring 200 timer at lave en video-guide fra start til slut. Håber derfor at I synes det er fedt at mine guides ligger frit tilgængelige på Youtube.

Nu i farver...

Som jeg håber du kan fornemme her på siden, er jeg nået langt siden mine startvanskeligheder. Jeg udvikler i dag mine egne opskrifter og har styr på både garntyper og tilbehør. Det er denne pakke jeg håber at kunne dele med mange flere - og håber at komme til at se en masse spændende hæklede tasker i bybilledet fremover.

Håber du bliver inspireret. ❤️️

Tak fordi du besøger min side.

Kærlige hilsner
Kristina